NYHED: Pest Partner - en ny app til skadedyrsbekæmpere og distributører

Envu har netop lanceret en ny og innovativ app til smartphones og tablets, som kan lette skadedyrsbekæmperens arbejde. Pest Partner app kan downloades gratis i App Store eller Google Play.

Print page

Pest Partner beregner doseringen

Pest Partner er skabt til at forenkle skadedyrsbekæmperens daglige arbejde og sikre en høj behandlingskvalitet. Ved at oprette en bruger i Pest Partner får du adgang til en række praktiske værktøjer samt mulighed for at tilpasse app'en til netop dine behov. App'en hjælper dig eksempelvis med at udregne præcis hvor meget produkt, du skal bruge i din specifikke behandlingssituation. Blot ved at oprette dine sprøjter i sprøjtekonfiguratoren og indtaste skadedyr samt omgivelser kan doseringsberegneren hurtigt komme med sin anbefaling.

Rapport direkte til din kunde

Funktionen "Behandlingsrapport" giver dig mulighed for at sende en rapport med detaljer om den udførte behandling direkte til kunden fra Pest Partner app'en. Behandlingsrapporten indeholder blandt andet information om anvendt produkt, bekæmpet skadedyr og behandlingstype.

Derudover har du også let adgang til etiketter og sikkerhedsdatablade samt vejrudsigt, forhandleroversigt og uddybende information om en lang række skadedyr.

Lyst til at prøve Pest Partner? Download den lige her: