FAQ – Skadedyrsbekæmpelse

Oftest stillede spørgsmål.

Print page
FAQ skadedyrsbekæmpelse
Hvor kan jeg købe Envu produkter?
Fra enhver distributør, der har en konto hos Envu Environmental Science. Kontakts os for mere information om dine nærmeste forhandlere.

Hvad er holdbarheden af jeres produkter?
Kemiske producenter skal kunne garantere en holdbarhed på mindst to år, medmindre andet er angivet på etiketten.

Hvilken betydning kan vandkvaliteten have for en blanding af kemikalier til en behandling?
Der er flere vandkvalitet faktorer, der kan påvirke stabiliteten eller virkningen af kemikalier. pH-værdien er en af de vigtigste faktorer. Kemikalier har oftest pH-områder, hvor de er mest stabile, derfor kan de under stærkt basisk eller sure betingelser føres til en meget hurtig nedbrydning.

Det anbefales derfor at foretage en regelmæssig kontrol og analyse af det vand, der skal anvendes til blanding af kemikalier. Der er en række forskellige tilgængelige produkter, der kan anvendes til at justere forskellige parametre i vand og gør vandet egnet til anvendelse.

Hvornår kan jeg gå ind på et værelse, der er sprøjte-behandlet med et Envu-produkt?
Mange af vores produkter kræver at blive tørret, før man kan gå ind på værelset igen. Før anvendelsen af et produkt bør man altid læse etiketten for at sikre, at der ikke er nogen undtagelser.

Har du selv et spørgsmål, som er ikke er blevet besvaret? Udfyld venligst vores kontaktformular og du vil få et svar fra vores ekspert!