Pest Partner – din digitale værktøjskasse

Pest partner er din digitale værktøjskasse til at forenkle og optimere det daglige arbejde for dig som skadedyrsbekæmper. Pest Partner er en brugervenlig app, som giver nyttig information om skadedyr, skadedyrskontrol, samt produkt- og behandlingsinformation. Med Pest Partner har du alle informationer og funktioner samlet ét sted, så dit arbejde bliver mere effektivt.

Print page Pest Partner app ikon

Pest Partner har funktioner, som hjælper med:

  • Identificering af det rigtige skadedyr
  • Vejledning i anvendelse og dosering
  • Overskuelig behandlingsrapport
  • Personlig rådgivning.

 

Information og vejledning lige ved hånden

Pest Partner indeholder forskellige funktioner, der sikrer høj behandlingskvalitet, og som hjælper med at opretholde tilliden mellem dig og kunden.

Brugbar information om skadedyr:

Identificering af det rette skadedyr sikrer korrekt og mere præcis behandling af skadedyrsproblemet. Derfor indeholder Pest Partner en skadedyrsoversigt, som enkelt og nemt hjælper skadedyrsbekæmperen med at identificere det rigtige skadedyr. Oversigten indeholder over 40 skadedyrsarter med tilknyttet billede og information om hver enkel art.

Under hvert skadedyr er der yderligere information om, hvilke produkter det anbefales at benytte til behandlingsmetoden.

Få vejledning i anvendelse og dosering af produkter:

Pest Partner indeholder en doseringsberegner, som giver vejledning i, hvordan produktet skal anvendes, og hvor meget der skal doseres. For at appen kan beregne den korrekte dosering, skal skadedyret vælges, og problemets omfang indtastes. Herefter laves en beregning på dosering af produktet, og evt. hvor mange foderstationer der skal sættes op. Med doseringsberegneren får skadedyrsbekæmperen den præcise dosering, hvilket er med til at reducere produktspild. 

Derudover indeholder appen SDS og etiketter på alle Envu. produkter, hvilket sikrer korrekt anvendelse af produktet, når skadedyrsbekæmperen er ude i felten.

Overskuelig behandlingsrapport:

Behandlingsrapporten er et enkelt og effektivt redskab til at registrere alle informationer om behandlingsforløbet.

Efter skadedyrsbehandlingen er udført hos kunden, udfyldes rapporten og en kopi sendes direkte til kunden. Fordelen ved at udfylde behandlingsrapporten via appen er, at den kan udfyldes lige efter besøget. Behandlingsrapporten er en ensartet og sikker metode til at registrere data og dele med kunderne, hvilket er med til at opretholde et professionelt samarbejde.

Personlig rådgivning:

Hos Envu er vi altid klar på at hjælpe og vejlede vores partnere i sikker og professionel skadedyrsbekæmpelse. Derfor har vi i appen udviklet en beskedfunktion, hvor vores produkteksperter svarer på spørgsmål og giver personlig rådgivning. Har du som skadedyrsbekæmper brug for rådgivning til at identificere et skadedyr samt skadens omfang, er det muligt at uploade et billede, som vores eksperter kan vejlede ud fra. 

I appen har vi også en FAQ, hvor vores eksperter svarer på ofte stillede spørgsmål.

 

Pest Partner er en gratis applikation, som optimerer arbejdet som professionel skadedyrsbekæmper. Find appen i App Store og Google Play.

 

Med Pest Partner har du alle informationer og funktioner samlet ét sted, så dit arbejde bliver mere effektivt.