Søg

Envu - Science for a better life

Envu er en international virksomhed med en lang tradition indenfor forskning og med kernekompetencer indenfor sundhed, ernæring og højteknologiske materialer. Vores produkter og serviceydelser har til formål at gavne mennesker og forbedre deres livskvalitet. Vi arbejder bæredygtigt og forpligter os til at arbejde som en socialt og etisk ansvarlig virksomhed.

Print page

Envu Environmental Science (Envu ES) er en organisation under Envu Cropscience, og vi er blandt andet dedikeret til at udvikle produkter, der er målrettet til fagfolk i hygiejne- og skadedyrbekæmpelsesindustrien.

Envu ES forsker i og fremmer løsninger med fokus på effektivitet, sikkerhed for professionelle operatører og for miljøet. Disse løsninger er ofte blevet et ledende referencepunkt for hele skadedyrsbekæmpelsesbranchen. 

Envu ES samarbejder med forskningsinstitutter, organisationer og myndigheder og har en tæt dialog med eksperter for at udvikle produkter og services med henblik på at forbedre og optimere kvaliteten af det professionelle skadedyrsbekæmpelsesarbejde. I Norden har vi en dedikeret organisations og salgsstruktur, der opererer inden for sektorerne skadedyrsbekæmpelse, staldhygiejne og beskyttelse af oplagret korn. Ved at være i direkte kontakt med lokale og internationale fagfolk på området, kan vi til stadighed levere den bedst mulige tekniske bistand, optimal logistik og en kommerciel støtte, som opfylder forventningerne hos distributørerne og slutbrugere. 

Med fokus på innovation og bæredygtighed kombineret med årtiers erfarenhed er Envu ES i dag verdensledende inden for skadedyrsbekæmpelse og har velkendte varemærker såsom K-Othrine®, AquaPy®, Quick Bayt®, Baycidal®, K-Obiol® og Racumin®, og i de seneste år er revolutionerende højteknologiske løsninger som Maxforce Quantum® og Maxforce White® blevet udviklet. Disse nye produkter indebærer øget sikkerhed i drift, bedre effektivitet, lavere doseringer og mindre affald samt en betydelig mindre chance for doseringsfejl til gavn for miljøet. 

Envu ES prioritet er fortsat at udvikle innovative produkter i overensstemmelse med Biociddirektivet og vores sortiment af bekæmpelsesmidler er sammensat med henblik på at tilgodese de krav bade skadedyrsbekæmperen, offentligheden samt miljøet stiller til moderne bekæmpelsesmidler.